quickly find subtitle

Hvordan finne undertekster raskt

Det kan ta tid å finne riktig undertittel for forskjellige kvalitetsfilmer, eller du kan ha en dårlig (dårlig oversettelse) versjon. Her er noen måter du får tilgang til profesjonelle undertekster.

Mer

Tre måter å finne en undertittel på:

how to sync subtitles

Velg teksting basert på filmkvalitet

For å få ønsket undertittel, foreslår vi en av løsningene ovenfor. Ellers kan du synkronisere undertittelen ved å velge filmutgivelsestype.Lag en ny timing for undertittel

Hvis du ikke finner ønsket timing i utgivelsestypelisten, kan du opprette en ny underteksttiming som følgende bilde

how to edit subtitles

Rediger teksting på nettet

Du må ha støtt på uprofesjonelle undertekster som er fulle av feil; Dette nettstedet gir enkel redigering av hver setning i undertekster, og du kan bidra til å forbedre underteksten.

edit subtitle online

Hjelp til med å redigere undertekster

Redigeringer utføres av brukere eller automatisk, men det trenger brukernes godkjenning. Du kan finne en liste med undertekster som er redigert og trenger godkjenning ved følgende lenke.

Mer
How to refer

Se undertekstfilmer

Hvis du eier et nettsted som tilbyr filmer, kan du opprette en lenke for brukere slik at de lett kan finne riktig undertittel for filmen; legg URL-filmen til filmen til https://subask.com?url= for eksempel: https://subask.com?url=example.com/movie/movie-name.xvid.1080.mkv

Tilbakemelding

Vi vil gjerne høre dine tanker, bekymringer eller problemer med noe!

edit subtitle online

Takk skal du ha